Upoznajte se sa proizvodnjom materijala za gradnju i održavanje tenis terena, koja se događa na našem pogonu u Žerjavincu (Zagreb-Sesvete).

U proizvodnji cigle, dolazi do loma, koji se ne može prodati kupcima, za zidanje kuća . Prije 26 godina došli smo na ideju, da se tako vrijedan materijal, može iskoristiti za novi proizvod.

Zaključili smo sporazum sa više ciglana sjeverozapadne Hrvatske, te od njih kupujemo opečni lom i odvozimo na naš pogon na preradu. Tijekom godina sagradili smo moderan pogon za preradu i mljevenje lomljene cigle, gdje proizvodimo tenisit. Tajna našeg tenisita je čista glina jedinstvenih performansi, kao i automatizirano postrojenje, te naši djelatnici, koji su zaista stručnjaci u ovoj proizvodnji. Stalnom kontrolom proizvodnje dobili smo materijal o kojem su se najveća svjetska imena tenisa izrazili vrlo pohvalno. S obzirom da je naš proizvod potpuno čista mljevena pečena glina, bez ikakvih primjesa, nije štetan po ljudsko zdravlje te životinjski i biljni svijet, ne uzrokuje nikakve štetne posljedice, prepoznat je kao prihvatljiv proizvod za gradnju tenis terena sportskih staza i drugih sportskih objekata.

Kontakt

Uprava:

Livadićeva 5, Soblinec

10360 Sesvete

Republika Hrvatska

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tel1: +385 (0) 48 711 656

Tel2: +385 (0) 98 9190 100

 

Utovar:

10360 Sesvete, Soblinec

Livadićeva 5